Едукативна магнетна игра – Моето тело

Availability:

Нема на залиха


550 ден

Нема на залиха

Споредба

Шифра: 11400

Едукативна игра спакувана во кутија. Во внатрешната страна на капакот да има магнетна подлога со слика на дете со прикажани делови од телото (рака, нога, прсти итн.) на која ќе се прикачуваат магнетни форми кои се во вид на делови од телото. Сет од 58 парчиња.

SKU: 11400 Категорија
Тежина 0,500 g