Едукативна магнетна игра – Сообраќај


550 ден

Шифра: 11403

Едукативна игра спакувана во кутија. Во внатрешната страна на капакот да има магнетна подлога во вид на улица, на која ќе се прикачуваат магнетни форми кои се во вид на превозни средства и полицајци. Сет од 42 парчиња.

Шифра: 11403 Категорија:
Тежина 0.500 g