Едукативна магнетна игра


600 ден

Шифра: 1252

Мултифункционална табла со фигурии сложувалка
Комплетот е составен од бела и црна табла. Може да се користат креда и маркери.
Подобрете ја способноста на децата за учење и пишување.
Во пакетот се вклучени: разновидни магнетни пазли+ кутија за складирање + прирачник + табла за цртање + креда + пенкало + гума за бришење, погодна за преклопување за складирање
Се препорачува за деца над 3 години.

Тежина 0,500 g