Едукативно новогодишно пакетче 2

Availability:

Нема на залиха


За умни дечиња – подарете Новогодишни пакетчиња.

520 ден

Нема на залиха

Споредба

Шифра: 2813
Производител: Тримакс
Година на подготовка: 2022
За умни дечиња – подарете Новогодишни пакетчиња.
Во пресрет на новогодишните празници, да ги израдуваме нашите најмили со Новогодишно Едукативно пакетче.
Содржина:

 

 1. Приказна за животните
 2. Забавна новогодишна боенка
 3. Новогодишно пенкало
 4. Коцки за сложување
 5. Новогодишна сказна
 6. Мек пластелин со 4 бои
 7. 3Д Сложувалка
 8. Часовник од ева пена
 9. Украсни крафт форми
 10. Мала дрвена сложувалка
 11. Фломастери со 6 бои
 12. Новогодишна честитка
SKU: 2813 Категорија
Тежина 5 g