Едукативно новогодишно пакетче 4

Availability:

Нема на залиха


За умни дечиња – подарете Новогодишни пакетчиња

920 ден

Нема на залиха

Шифра: 14042
Производител: Тримакс
Година на подготовка: 2022
За умни дечиња – подарете Новогодишни пакетчиња.
Во пресрет на новогодишните празници, да ги израдуваме нашите најмили со Новогодишно Едукативно пакетче.
Содржина:

 1. Енциклопедија ТП
 2. Енциклопедија МП
 3. Новогодишна бајка
 4. Весела новогодишна боенка
 5. Сет блок тикс со обележувач
 6. 3Д Сложувалка
 7. Дрвени боици 12=24
 8. Мек пластелин 4 бои
 9. Самолепливи крафт форми
 10. Сет од 4 текст маркети со принт
 11. Новогодишно пенкало
 12. Новогодишна честитка
SKU: 14042 Категорија