,

Новогодишна забава – Приказна за таинствениот гостин


120 ден

Споредба

Шифра:  5522
Издавач: Тримакс
Автор: Анета Спасовска
Година на издавање: 2020
Број на страни: 20
Корица: мрка

Дојдете ни на Новогодишна забава која ја организираат Ангел и Галена, и имаат изненадување таинствен гостин.
И не, нема да ви кажеме кој е гостинот, морате да дојдете на забавата за да дознааете.
Повелете Ве очекуваме.

Тежина 0,100 g