Еленор и Парк

Availability:

Нема на залиха


380 ден

Нема на залиха

Споредба

Издавач: Сакам книги

Година на издавање: 2015

Автор: Рејнбоу Ровел

Јазик на преводот: македонски

Корица: мека

Број на страни: 360

 

Кратка содржина:

 

Еленор… Црвена коса, чудна облека. Таа е новата девојка во градот, со хаотичен семеен живот, со диви, смешни локни. Таа не би можела да стрчи повеќе дури ни кога намерно би се обидувала. Таа прави сите други да изгледаат премногу обично и секојдневно и… никогаш доволно добри. Парк е момчето кое седи во задниот дел на автобусот. Црни маици, големи слушалки за музика, главата забиена во книга. тој мисли дека успева да биде невидлив. Но не и за Еленор… никогаш за Еленор. Тој знае која песна ќе ја засака уште пред да и ја пушти. Тој се смее на нејзините шеги уште пред таа да стаса до смешниот дел.

Категорија
Тежина 0,500 g