, ,

Енциклопедија Океани


330 ден

Споредба

Шифра: 3919
Издавач: Тримакс
Автор: Енди Вилијамс
Година на издавање: 2020
Јазик на оргиналот: англиски
Јазик на преводот: македонски
Број на страни: 38
Корица: тврда
ISBN: 9786082043173
Кратка содржина:

Отвори ја портата кон животот во океаните со
гигантските панорамски преклопи!
 

Ново издание во кое преку големи преклопни страници е прикажан спектакуларниот и сосем оригинален поглед на природата.
Истражувај го пространиот Атлантик и нурни до океанското дно – уживај во разноликиот див свет во посебните и во поврзаните живеалишта.

Тежина 0,450 g