Фајнлајнер сет 1/6 пастелни бои

Availability:

Нема на залиха


140 ден

Нема на залиха

Споредба

Шифра: 3619
Производител: Stylex од Германија
Увозник: Тримакс

Фајнлајнери сет 1/6 пастелни бои, дебелина на врв 0,4 мм.

Тежина 0,100 g