Маркер за ЦД двостран G-107A


30 ден

Споредба

Шифра: 66

Маркер за ЦД двостран, со тенок и подебел врв за пишување, достапен во црна боја. Перманентен маркер кој брзо се суши, водоотпорен, не бледее. Со него може да се пишува на пластика, метал, стакло, кожа и многу други површини.

Тежина 0,050 g