Маркер за ЦД 1мм


35 ден

Споредба

Шифра: 5055

Маркер за ЦД Глобокс, достапен во сина, црвена, зелена и црна боја, со дебелина на врвот за пишување од 1 мм.

Тежина 0,0500 g