Гел пенкало сино Полска


50 ден

Споредба

Шифра: 9698
Производител: KW Trade Полска
Увозник: Тримакс
Гел пенкало со сина боја, мината се менува.
Должина на пишување 400м, дебелина на линија 0,5мм.

SKU: 9698 Категорија
Тежина 0,050 g