Канцелариски стол – Херман


11.490 ден

Споредба

Tilt Механизам
до 130кг.
1 Година Гаранција
Потпирачи за раце
Лумбална потпора
Потпирач за глава

– Механизам за лулање и заклучување во
неколку позиции и прилагодување на
отпорот на лулање
– Неговите голема седалка и заоблен
потпирач за грб со лубална потпора
и потпирач за глава ќе ви обезбедат
удобно седење преку текот на целиот ден.
– Основата е направена од хромиран
метал а подлактиците од полипропилен, а
потпирачите за грб и глава од квалитетна
мрежа која обезбедува циркулација на
воздухот.
– Потпирачот за глава како и потпирачите
за раце се прилагодливи по висина
– Лумбалната потпора која обезбедува
правилно држење на рбетот исто така се
прилагодува по висина.