Канцелариски стол – Леа


13.500 ден

Споредба

Tilt Механизам
до 100кг
1 Година Гаранција

Канцелариски стол Lea карактеристики:

Луксузен стол со широка седалка и висока потпирачка
Авангарден модел со ергономски дизајн и перфектна функционалност
Префинет дизајн со црно платно и бела полипропиленска пластика
Стабилна и цврста полипропиленска основа со силиконски тркалца
Регулирање на височината на столот
Механизам за лулање
Максимална тежина на корисникот – 100кг