Канцелариски стол – Меган


7.040 ден

Споредба

CPT Механизам
Хромирани Елементи
до 120кг.
1 Година Гаранција

Канцелариски стол Меган карактеристики:
Канцелариски стол со висока потпирачка
Регулирање на височината на столот
Регулирање на височината на потпирачката
Регулирање на наклонот на потпирачката
Полиуретанови рачки
Регулирање на длабочината на седење
(растојанието помеѓу потпирачката и седалка
Полиуретанова основа
Достапен и со хомирана основа
(за моделите со ознака CR)
Максимална тежина до 120 кг.
ЕВРОПСКИ СЕРТИФИКАТ TÜV

SKU: 14647 Категорија