-12%
,

Класик училишен комплет за 3-то одд.

Availability:

Нема на залиха


1.500 ден 1.700 ден

Нема на залиха

Споредба

Подготвил: Тримакс
Година на паковање: 2020

Класик училишен комплет на производи наменети за учениците од 3-то одделение.
Наставниците препорачуваат, Тримакс доставува!

Комплетот е составен од следните производи:
1. Блок бр. 3 (10 листа специјална хартија за цртање) – 1 парче
2. Колаж самолеплив (10 листа во различни бои А5) – 1 сет
3. Хартија тенка во боја (10 листа во различни бои А4) – 1 сет
4. Хартија тенка бела (50 листа А4) – 1 сет
5. Хартија дебела во боја (10 листа во различни бои А4) – 1 сет
6. Тетратка А4 со квадратчиња – 2 парчиња
7. Тетратка А4 со линии – 3 парчиња
8. Тетратка А4 празни – 3 парчиња
9. Нотна тетратка за музичко – 1 парче
10. Таблица со множење и делење – 1 парче
11. Корици проѕирни за книги со подесување – 6 парчиња
12. Линијар шаблон голем 30 см – 1 парче
13. Дрвени боички големи со 12 различни бои – 1 сет
14. Водени бои со 12 различни бои Ф30 мм и четка – 1 сет
15. Бела темперна боја од 12 мл – 1 парче
16. Темперни бои со 12 бои по 9мл + 3 четки и палета – 1 парче
17. Пластелин со 10 различни бои – 1 сет
18. Мрсни боички тенки со 12 различни бои – 1 сет
19. Фломастери тенки со 12 различни бои – 1 сет
20. Подлога за ликовно пластифицирана со карта на Скопје – 1 парче
21. Лепак течен 20 мл – 1 туба
22. Ножици училишни со заоблен врв – 1 парче
23. Молив ХБ со гума – 5 парчиња
24. Боица дрвена црвено сина – 1 парче
25. Гума за бришење бела со димензии 50х20х10 – 1 парче
26. Острилка гумирана со голем и мал отвор за острење – 1 парче
27. Селотејп транспарентен 18х33 – 1 парче
28. Лепак стик од 9 гр – 1 парче

Тежина 5 g