Ролер пенкало сет 1/2 Stylex


120 ден

Шифра: 3608
Производител: Stylex од Германија
Увозник: Тримакс

Пакување од 2 ролер пенкала во две различни бои: сино и црно.
Дебелина на врвот на пенкалото 0,7 мм.

Категорија:
Тежина 0.100 g