Темперни бои 1/6 Stylex


295 ден

Шифра: 3448
Производител: Stylex од Германија
Увозник: Тримакс

Темперни бои пакување од 6 различни бои, секоја тубичка има по 19 мл. Еколошки, јаки бои, кои лесно се отстануват од ткаенините.

Шифра: 3448 Категорија:
Тежина 0.120 g