Темперни бои 1/12 Есколорио


325 ден

Споредба

Шифра: 1500
Производител: KW Trade
Увозник: Тримакс
Пакувањето содржи 12 кантички со темперни бои, јаки бои,лесно се перат и не се токсични.
Секоја кантичка тежи по 20мл.

SKU: 1500 Категорија
Тежина 0,250 g