Едукативно Новогодишно пакетче 1


За умни дечиња – подарете Новогодишни пакетчиња

320 ден

Шифра: 2812
Производител: Тримакс
Година на подготовка: 2021
За умни дечиња – подарете Новогодишни пакетчиња.
Во пресрет на новогодишните празници, да ги израдуваме нашите најмили со Новогодишно пакетче.
Содржина:

 1. Новогодишна сказна
 2. Новогодишна боенка голема
 3. Новогодишна боенка во боја
 4. Новогодишна приказна со стикери
 5. Детски печат со животни
 6. Пластелин со 4 бои
 7. Фломастери со 6 бои
 8. Сложувалка 3Д
 9. Сунѓереста сложувалка
 10. Украсна гума за бришење
 11. Молив со украс
 12. Новогодишна честитка
Шифра: 2812 Категорија:
Тежина 5 g