Течен лепак повеќенаменски 100 мл. Stylex

Availability:

Нема на залиха


120 ден

Нема на залиха

Споредба

Шифра: 3372
Повеќенаменски (универзален) течен лепак во шишенце од 100 мл.  за дрво, плута, хартија, филц, картон и сл.
Базата му е на вода.

Тежина 0,100 g