, , ,

Македонија Туристички водич Англиско-холандски


400 ден

Споредба

Шифра: 7732
Издавач: ТримаксАвтор: Група автори
Јазик на оригиналот: македонски/холандски
Број на страни: 128
Корица: меко
Издание: Прво
ISBN – 10: 608-204-130-5
Фотографија: м-р Влахо Бранѓолица
Наслов на оригиналот: Македонија Туристички водич Англиско-холандски
Година на издавање: 2013

Тежина 0,450 g