, , ,

Скопје Туристички водич Турско-бугарско-холандски


200 ден

Споредба

Шифра: 6964
Издавач: Тримакс
Година на издавање: 2014
Автор: Група автори
Наслов на оригиналот: Скопје Туристички водич тријазичен
Јазик на оригиналот: турски, бугарски и холандски
Фотографија: м-р Влахо Бранѓолица
Број на страни: 160
ISBN – 10: 608-204-168-2
ISBN – 13: 978-608-204-168-1
Корица: мека
Издание: Прво

Ова е Водич кој овозможува да му пријдете на Скопје. Водич со кој се движите низ просторот и времето, од минатото до сегашноста. Повеќе од 640 фотографии илустрации и мапи: Што да посетите, каде да престојувате. Каде да јадете, каде да се забавувате. Ова е Водич кој мора да го имате, Водич со кој ќе ја почувствувате душата на Скопје. Ќе ја видите неговата убавина, ќе го доживеете неговиот динамичен ритам, но и мир и спокој.

Тежина 0,550 g