, , ,

Македонија Туристички водич германско-бугарско-турски


200 ден

Споредба

Шифра: 3918
Македонија Туристички водич Германско-бугарско-турски
Издавач: Тримакс
Година на издавање: 2014
Автор: Група автори
Наслов на оригиналот: Македонија Туристички водич Германско-бугарско-турски
Јазик на оригиналот: германско/бугарско/турски
Фотографија: м-р Влахо Бранѓолица
Број на страни: 128
ISBN – 10: 608-204-166-6
Корица: мека
Издание: Прво

Тежина 0,450 g