Македонско – англиски разговорник


250 ден

Споредба

Шифра: 2989
Издавач: Венеција
Година на издавање: 2002
Автор: Татјана Попова
Наслов на оригиналот: Македонско – англиски разговорник
Јазик на оригиналот: англиско/македонски
Број на страни: 130
Корица: мека

Македонско-англиски разговорник

SKU: 2989 Категорија
Тежина 0,300 g