Македонско-руски разговорник


250 ден

Споредба

Шифра: 2984
Издавач: Венеција
Година на издавање: 2011
Автор: Јане Јованов и Костадин Голаков
Наслов на оригиналот: Македонско – руски разговорник
Јазик на оригиналот: руско/македонски
Број на страни: 143
Корица: мека

Македонско-руски разговорник

SKU: 2984 Категорија
Тежина 0,300 g