Македонско – италијански разговорник


250 ден

Споредба

Шифра: 2979
Издавач: Венеција
Година на издавање: 2002
Автор: Јулијана Синадиновска и Елизабета Стоилевска
Наслов на оригиналот: Македонско – италијански разговорник
Јазик на оригиналот: италијанско/македонски
Број на страни: 147
Корица: мека

Македонско – италијански разговорник

SKU: 2979 Категорија
Тежина 0,300 g