Македонско – шпански разговорник


250 ден

Споредба

Шифра: 2988
Издавач: Венеција
Година на издавање: 2002
Автор: Тања Јордановска
Наслов на оригиналот: Македонско – шпански разговорник
Јазик на оригиналот: шпански/македонски
Број на страни: 143
Корица: мека

Македонско – шпански разговорник

SKU: 2988 Категорија
Тежина 0,300 g