Маркер за ЦД двостран Полска


40 ден

Споредба

Шифра: 921
Производител: KW Trade
Увозник: Тримакс
Маркер за ЦД двостран, со тенок и подебел врв за пишување, достапен во црна боја.

Тежина 0,050 g