Фајнлајнер сет 1/5 црн


130 ден

Споредба

Шифра: 3618
Производител: Stylex од Германија
Увозник: Тримакс

Фајнлајнери сет 1/5 црн, дебелина на врв 0,4 мм.

Тежина 0,100 g