Фајнлајнер set 1/10 Stylex


220 ден

Споредба

Шифра: 3612
Производител: Stylex од Германија
Увозник: Тримакс

Фајнлајнери сет 1/10 бои, дебелина на врв 0,4.

Тежина 0,100 g