-10%

Маслинови гранчиња – Глигор Поповски


114 ден 126 ден

Споредба

Издавач: Просветно дело

Автор: Глигор Поповски

 

Маслинови гранчиња е избор од раскази меѓу кои ќе ги најдете: Кое на што личи, Чичкото со лопатата, Јаглика, Хризантеми, Што има зад тополите, Билјана и елката, Новото дете, Детето што плачеше, Раце, Авион, На два брега, Маслинови грнчиња, Сашо сака да биде лекар, Камен од месечината…

Категорија
Тежина 0,200 g