Орхан – Неџати Зекирија


230 ден

Споредба

Издавач: Просветно дело

Автор: Неџати Зекирија

 

Орхан е лектира која се обработува во трето одделение. Во неа се опишани авантурите на малиот Орхан, со сите негови палавштини и поуки кои ги извлекува на крајот од секоја негова мала детска авантура…

SKU: 856 Категорија
Тежина 0,200 g