-10%

Сон на тркала – Стојан Тарапуза


207 ден 230 ден

Споредба

Шифра: 851
Издавач: Просветно дело
Автор: Стојан Тарапуза

Прекрасна збирка од песнички од литературното творештво на Стојан Тарапуза меѓу кои ќе ги сретнете: Разденување, Око, Сончева песна, Зрак и јога, Игра, Со оваа песна, Кога човек ќе се роди, Здравица, Детето е жива слика, Дете и кловн, Ние сме деца, Тоа место, Наутро во часот ран, Песна, Шетај низ полето, Со два ата по два пата, Кога нешто убаво ми се случува, Денеска нешто во мене расте, Синолички,…

SKU: 851 Категорија
Тежина 0,200 g