Мека сликовница – Возила


165 ден

Шифра: 640
Издавач: Тримакс
Година на издавање: 2020

Едукативна мека сликовница Возила, со меки листови. Наменета за деца од 3-5 годишна возраст.
На забавата во бањата ѝ нема крај.

Шифра: 640 Категорија:
Тежина 0.1 g