,

Моливи HB сет 1/8

Availability:

Нема на залиха


100 ден

Нема на залиха

Споредба

Шифра: 3741
Производител: Stylex од Германија
Увозник: Тримакс

Дрвен молив со гума HB. 1/8 во паковање

Тежина 0,100 g