,

Моливи HB сет 1/5

Availability:

Нема на залиха


85 ден

Нема на залиха

Споредба

Шифра: 3840
Производител: Stylex од Германија
Увозник: Тримакс

Дрвен молив со гума HB. 1/5 во паковање

Тежина 0,100 g