Ножици цик-цак со резерви


315 ден

Споредба

Сетот вклучува пет заменливи сечила со различни форми на сечилото и уред за безбедна промена на сечилата. Должината на ножичките изнесува 16 см.

Категорија
Тежина 0,200 g