Ножици детски со дезен 13 см. Stylex


115 ден

Шифра: 3966
Производител: Stylex од Германија
Увозник: Тримакс

Ножици детски со дезен, со должина на сечилото 13 см. со тап врв, направени од нерѓосувачки челик, со рачки изработени од пластика.

Категорија:
Тежина 0.100 g