Шестар метален во боја Stylex


190 ден

Споредба

Шифра: 3849
Производител: Stylex од Германија
Увозник: Тримакс

Училишен шестар со резервни мини во боја. Сетот е достапен во четири бои: светло розева, розева, сива и сина. Радиус од 135 мм.

Категорија
Тежина 0,0500 g