Острилка барел Stylex

Availability:

Нема на залиха


65 ден

Нема на залиха

Споредба

Шифра: 3753
Производител: Stylex од Германија
Увозник: Тримакс
Пластична острилка, дупла за тенки и дебели моливи и дрвени боички.
Има големо резервоарче за отпадокот.

Тежина 0,050 g