Перфектна хемија


380 ден

Споредба

Една осумнаесетгодишна матурантка со внимателно создаден ,,перфектен‘‘ живот. Со перфектна маска, со перфектен изглед, со ,,перфектно‘‘ семејство, со перфектно момче, со група најдобри пријатели, со ветувачка иднина, со беспрекорна репутациаја. Едно осумнаесетгодишно лошо момче со ужасно минато и уште помрачна иднина, со група пријатели бандити, со семејство кое зависи од него, со куп проблеми и без страв. Еден важен проект по хемија ги спојува како партнери и еден облог дека лошото момче може да ја освои добрата девојка.

Категорија