Перфоратор до 10 листа, Каза

Availability:

Нема на залиха


175 ден

Нема на залиха

Споредба

Шифра: 8407
Производител: Каза Турција
Увозник: Тримакс
Метален перфоратор до 10 листа. Дијаметар на направените дупчиња 5,5мм, а растојанието меѓу нив е 80мм.

SKU: 8407 Категорија
Тежина 0,200 g