Пипи долгиот чорап – Астрид Линдгрен


320 ден

Споредба

Шифра: 857
Издавач: Просветно дело
Автор: Астрид Линдгрен
 

Пипи е родена како ќерка на Ефраим, капетан на морињата, и прекрасна мајка, која умира кога Пипи била многу мала. Таа ги поминала своите први девет години од нејзиниот живот шетајќи го светот со нејзиниот татко низ морињата, се до денот кога една страшна бура не го потонала нејзиниот брод…

SKU: 857 Категорија
Тежина 0,200 g