Play dough пластелин обичен 1/4 бои


75 ден

Споредба

Шифра: 9900
Земја на потекло: Украина

За забавна игра по дома. Состав: 4 парчиња по 35 г. и подарок конфети.
Наменета специјално за деца, ги има сите потребни квалитети и карактеристики: безбедност, мекост, лесна работа, пријатен изглед и арома. По неколку дена, готовиот производ се зацврстува и ја задржува својата форма.

Категорија
Тежина 0,140 g