Play dough пластелин флуресцентен 1/6 бои


165 ден

Споредба

Шифра: 9902
Земја на потекло: Украина

За забавна игра по дома. Состав: пластелин/тесто. 1/6 пар. Од по 35 гр. Вкупна тежина 210 г. 3 неонски бои и 2 бои кои светат во мрак. Ќесиња за чување, пластичен нож, и упатство за работа.
Наменета специјално за деца, ги има сите потребни квалитети и карактеристики: безбедност, мекост, лесна работа, пријатен изглед и арома. По неколку дена, готовиот производ се зацврстува и ја задржува својата форма.

Категорија
Тежина 0,210 g