-30%

Play dough 1/6 пластелин со модли во кофичка


95 ден 135 ден

Споредба

Шифра: 9797
Земја на потекло: Украина

За забавна игра по дома. Состав: пластелин/тесто глитер. 1/6 пар. Вкупна тежина 210 г. 2 модли, пластичен нож, Спакувано во пластична кофичка.
Наменета специјално за деца, ги има сите потребни квалитети и карактеристики: безбедност, мекост, лесна работа, пријатен изглед и арома. По неколку дена, готовиот производ се зацврстува и ја задржува својата форма.

SKU: 9797 Категорија
Тежина 0,210 g