Play dough пластелин со светки 1/6 бои


175 ден

Споредба

Шифра: 9905
Земја на потекло: Украина

За забавна игра по дома. Состав: пластелин/тесто глитер. 1/6 пар. Од по 35 гр. Вкупна тежина 210 г. Ќесиња за чување, пластичен нож, и упатство за работа.
Наменета специјално за деца, ги има сите потребни квалитети и карактеристики: безбедност, мекост, лесна работа, пријатен изглед и арома. По неколку дена, готовиот производ се зацврстува и ја задржува својата форма.

Категорија
Тежина 0,210 g