Play dough пластелин 35 гр. во боја на парче


15 ден

Споредба

Шифра: 9712
Земја на потекло: Украина

Едно парче тежи 35 гр.
Наменета специјално за деца, ги има сите потребни квалитети и карактеристики: безбедност, мекост, лесна работа, пријатен изглед и арома. По неколку дена, готовиот производ се зацврстува и ја задржува својата форма.

Категорија
Тежина 0,035 g