Play dough слајм дино јајце


165 ден

Шифра: 12943
Земја на потекло: Украина

Пластично јајце со миризлив слајм. Внатре ќе најдете играчка изненадување диносаурус. Колекција на играчки од 8 типа динозури.

Слајмот има убав мирис и изненадувања внатре. Обидете се да претпоставите кои од 8 -те диносауруси што ги наоѓате внатре. Играјте со меки и играчка заедно или одделно. Одлична опција за креативен подарок за возбудлива игра. Измешајте светли бои и имате часови забавна и возбудлива активност.

SKU: 12943 Категорија
Тежина 0,210 g